Sabine

Hoi, ik ben Sabine

Bien Fotografie

Al heel mijn leven heb ik interesse in fotografie. Van jongs af aan schiet ik rolletje na rolletje vol, met name op vakanties. Later werd dit een compact camera, die overal mee naar toe ging. Ik wil de perfecte foto maken en kan daar ook alle tijd voor nemen.  

In 2017 ben ik professioneel met fotografie aan de slag gegaan. Ik heb de basisopleiding Fotografie aan de Fotovakschool in Rotterdam succesvol afgerond en ik heb meerdere workshops en masterclasses gevolgd in onder andere portret- en productfotografie.  

Ik vind het vooral leuk om mensen, dieren en/of events zo goed mogelijk vast te leggen waarbij de sfeer van het moment wordt overgebracht. Dit kan zowel in een studiosetting als op locatie zijn. Ik vind het met name belangrijk dat de mensen waarmee ik werk zich prettig voelen en dat dit tot uiting komt in het eindresultaat.   

Wil je meer weten over mij, mijn werk of wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op via e-mail of social media. 

Portfolio

mijn werk

Van portret- en lifestyle fotografie tot product- en eventfotografie; kwalitatief goede foto’s voor een betaalbare prijs.

Visie

mijn Visie

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten mooie en kwalitatief goede foto’s ontvangen, zonder dat dit een vermogen kost. Daarom hanteer ik betaalbare tarieven.

Natuurlijk werk ik wel met professionele apparatuur en lever ik altijd kwaliteit. 

Werkgebied

Rotterdam
Randstad
Zuid-Holland

Contactgegevens

Bien Fotografie
Rotterdam Hillegersberg

+31103046499 (Whatsapp)
info@bienfotografie.nl 

©Bien Fotografie | Alle rechten voorbehouden | Website door Virtuflex